Közös BSc záróvizsga - MSc felvételi információk

2020. május 29. 14:45

Tisztelt Záróvizsgázó, Felvételiző Kollégám!

A koronavírus-járvánnyal összefüggő korlátozás miatt a vizsgákat elektronikusan bonyolítjuk le a kari Moodle tanulmányi portálon keresztül.  A további tudnivalókat is ezen keresztül tesszük közzé, ezért kérjük, hogy mielőbb lépjenek majd be erre az alább leírtakat követve.

A vizsgák időpontja:

  • villamosmérnöki szakra    2020. június 3.    8:00
  • mérnökinformatikus szakra    2020. június 3.    11:00
  • gazdaságinformatikus szakra    2020. június 10.    11:00

Bejelentkezés a portálra: https://edu.vik.bme.hu
A bejelentkezésnél fokozottan kell ügyelni a felhasználói névre. Kérem, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi tudnivalókat:

  1. Amennyiben Ön csak felvételi vizsgát tesz egy vagy több szakunkra, felhasználóneve a felvételi azonosítója lesz, és belépve az összes olyan szak információit látja, amelyre jelentkezett.
  2. Amennyiben Ön csak záróvizsgát tesz valamelyik szakunkon, felhasználóneve a BME VIK címtáras belépésnél megszokott felhasználóneve lesz, és belépve annak a szaknak az információit látja, amelyen záróvizsgát tesz.
  3. Amennyiben Ön felvételi és záróvizsgát is tesz, és jelentkezett is arra a mesterszakra, amelynek alapképzésén záróvizsgázik, felhasználóneve a felvételi azonosítója lesz, és belépve az összes olyan szak információit látja, amelyre jelentkezett, beleértve a záróvizsga-információkat is.
  4. Amennyiben Ön felvételi és záróvizsgát is tesz, de nem jelentkezett arra a mesterszakra, amelynek alapképzésén záróvizsgázik, akkor két felhasználónevet is kell használnia. A felvételi azonosítóval belépve az összes olyan szak információit látja, amelyre jelentkezett, de a záróvizsga-információkat nem. A záróvizsga-információkat a BME VIK címtáras belépésnél megszokott felhasználónevét használva tekintheti meg, de ebben az esetben a felvételi információkat nem tudja megtekinteni.

A felvételi azonosítóval való belépéshez a „Belépés külső hallgatóként” gombot kell megnyomni. Első alkalommal történő belépéshez először az „Elfelejtette felhasználónevét vagy jelszavát?” gombot kell megnyomni és a felvételi azonosítót mint felhasználónevet megadni. A további teendőkről levelet fog kapni a regisztrált email-címére.

Amennyiben a fentieket követve nem tud bejelentkezni, írjon a felvételi bizottság elnökének az msc-felveteli@vik-dh.bme.hu címre.

Budapest, 2020. május 14.

Dr. Bilicz Sándor
a VIK FB elnöke