MSc felvételi vizsga és előkészítő

2020. április 14.

MSc felvételi vizsga és előkészítő konzultáció

Az MSc felvételi vizsgákat elektronikusan bonyolítjuk le a járvány miatti korlátozásra tekintettel. A vizsga dátuma nem változik: 2020. június 3. a villamosmérnöki és a mérnökinformatikus szakon, illetve június 10. a gazdaságinformatikus szakon. További részletekről és tudnivalókról később adunk tájékoztatást a Kar honlapján.

Az MSc felvételi vizsgára előkészítő konzultációt tartunk a villamosmérnöki és a mérnökinformatikus mesterszakra jelentkezők számára, a következőképpen:

  • A tárgyak oktatói segédanyagokat adnak közre a felkészüléshez.
  • A felkészülés során felmerülő kérdéseket fel lehet tenni az oktatóknak előzetesen írásban, vagy a konzultáció alkalmával szóban.
  • A BME Microsoft Teams rendszerén keresztül történik a konzultáció, és az előzetes kérdésfeltevés csatornája is ez.
  • A konzultáción való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékukat egy rövid emailben jelezzék, amelyben megjelölik a választott szakot valamint azt, hogy hozzáférnek-e a BME Teamshez (azaz BME hallgatók-e jelenleg). A jelentkezést az msc-felveteli@vik-dh.bme.hu címre várjuk 2020. április 21-ig. További tudnivalókat a jelentkezés lezárultával küldünk egy válasz emailben.

A konzultációk időpontja:

Villamosmérnöki szakon:

Jelek és rendszerek:  április 28.
Digitális technika:       május 5.
Méréstechnika:           május 12.
Elektronika 1.:            május 19.
Elektronika 2.:            május 26.

Mérnökinformatikus szakon:

Algoritmusok:            április 23. és 30.
Szoftvertechnikák:     május 7.
Adatbázisok:              május 14.
Szoftvertechnológia: május 21.

A konzultációt (a Teams értekezletet) minden alkalommal 16:00 - 18:00 óra között tartjuk. Azokból a tárgyakból, amelyekből korábban magasabb óraszámú előkészítőt hirdettünk (Jelek és rendszerek, Algoritmusok és Adatbázisok), a konzultáció igény szerint 20:00 óráig meghosszabbítható.

BME VIK Felvételi Bizottság