A jövő Te vagy!

2020. június 13.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem többlettámogatásokat nyújt azoknak a hallgatóknak, akik a képzéshez kapcsolódó OKTV vagy nemzetközi diákolimpiai eredményeket értek el és pályázatukat az egyetemre nyújtják be .

A kollégiumi elhelyezésre vonatkozó igényt az ÚNKP „Tehetséggel fel!” pályázat benyújtását követően a rekikt@mail.bme.hu címre küldött kérelemben lehet jelezni 2020. június 30–ig. A BME támogatásnál az alábbi, korábban elért (2018., 2019., 2020. évi) eredmények vehetők figyelembe:

  • meghatározott Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny* (OKTV) 1–10. helyezés,
  • meghatározott nemzetközi tudományos diákolimpián** egyénileg elért arany–, ezüst–, bronzérem, illetve különdíj vagy dicséret

Kérdés esetén a pályázók az illetékes kari ÚNKP ügyintézőt kereshetik. Megkérjük a "Tehetséggel Fel!" kategóriában pályázatot benyújtókat, hogy a pályázati adatlap kitöltése előtt keressék fel kari ÚNKP ügyintézőjüket (a kari ÚNKP ügyintézők névsora és elérhetőségei megtalálhatók itt).

Az ÚNKP pályázatok kizárólag elektronikusan nyújthatóak be az ÚNKP portálon keresztül. A belépést követően az Információk menüpontban talál további információkat. Valamennyi adatlapot a Portálon kell kitölteni, feltölteni. A pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok kérelmezésének és kiadásának rendjéről további információ itt található. A pályázati kiírás értelmében benyújtott pályázatnak az a pályázat minősül, amely a benyújtási határidőig a pályázó által az ÚNKP portál Pályázataim menüpontjában az adott pályázatnál a Pályázat véglegesítése gombbal véglegesítésre kerül.

http://www.unkp.gov.hu/palyazatok/tehetseggel-fel-felsooktatast-megkezdo-kutatoi-osztondij/tehetseggel-fel

http://www.bme.hu/hirek/20200609/Mar_lehet_jelentkezni_az_UNKP_idei_osztondijaira