HUAWEI - a Holnap Innovatív Vezetõi - Ösztöndíj

2011. május 12.

A Pro Progressio Alapítvány pályázati felhívása

�HUAWEI

ösztöndíj elnyerésére

A Pro Progressio Alapítvány a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kara szakmai támogatásával pályázatot hirdet a Kar �magyar állampolgárságú, nappali tagozatos MSc képzésben résztvevő hallgatói számára

a HUAWEI – a Holnap Innovatív Vezetői - Ösztöndíj elnyerésére.

A Huawei kínai telekommunikációs cég évi 20.000 USD összegben támogatja a hallgatókat az önálló laboratórium során végzett kutatómunka területén.

A Huawei a világ egyik vezető telekommunikációs vállalata, termékeivel, üzleti megoldásaival több mint 100 országban van jelen, és a Föld lakosságának egyharmada számára biztosítanak különböző telekommunikációs szolgáltatásokat.

Az ösztöndíj a 2011/12-es tanév 1. félévére szól, az ösztöndíj összege 1850 USD-nek megfelelő forintösszeg egy hallgató részére.

A pályázat keretében max. 10 hallgató részesülhet ösztöndíjban.

A pályázat nyertesei egyúttal lehetőséget kapnak egy kínai tanulmányútra 2011 nyarán: (i) a Huawei sencseni főhadiszállásának meglátogatására; (ii) Peking megtekintésére; valamint (iii) a cég sanghaji K+F központjában tett látogatásra .

1. A pályázat formai feltételei a következők:

- pályázati adatlap (név, cím, elérhetőség, foto), benne:

��� �- 500 szavas angol nyelvű Professional Background, amely jelenlegi szak-, illetve kutatási területét is megnevezi;

���� - 500 szavas angol nyelvű Statement of Purpose, amely az Ösztöndíj elnyerése esetén kutatni kívánt területet részletezi;

���� - Nyilatkozat arról, hogy az ösztöndíj elnyerése esetén részt tud venni a tanulmányúton.

- hiteles indexmásolat

- az utolsó félév átlaga, vagy az MSc tanulmányok kezdete esetén a BSc tanulmányok görgetett átlaga.

- megfelelő ajánlások (2 db), amelyek közül egynek szükségszerűen szakmai konzulensétől kell származnia

2.�A pályázati anyagokat 1 �példányban� 2011. június 3. (péntek) 12.00-ig kell leadni a Dékáni Hivatalban. (1117 Budapest, Magyar tudósok krt. 2. Q épület , mfsz. 5.), illetve elektronikusan beküldeni a huawei@vik-dh.bme.hu címre.

A pályázatokról az alapítvány kuratóriuma dönt a tanulmányi eredmények és a kutatási célkitűzések figyelembe vételével �a Kar Tudományos Bizottsága és a Huawei képviselőjének javaslata alapján legkésőbb 2011. június 17-ig.

Budapest, 2011. május 4.

Pakucs János sk.

������ ���a kuratórium elnöke