Hirdetmény a tavaszi félévére történõ tantárgyfelvételrõl

2013. január 23.

Felhívom a T. Hallgatók figyelmét, hogy a tavaszi félévre történő előzetes tantárgyfelvételi időszak 2013. január 24-én (csütörtökön) 18h-tól indul. A karok közös döntésének megfelelően a felvételt azonnal ún. „kemény” szűrés kíséri, tehát valamennyi tantárgy csak abban az esetben vehető fel, ha annak előzetes tantárgyfelvételi követelményeit teljesítették.

A BSc szakirány besorolás e hét végén történik meg, a szakirányok Neptunban történő rögzítéséig a hallgatók nem tudják felvenni a szakirány tantárgyakat, mivel azok felvétele az adott szakirányra való besoroláshoz kötött. Kérjük néhány napos türelmüket, ezeken a tantárgyakon a létszámok nem fognak betelni.

A mintatanterv szerinti második szemeszteres tantárgyak gyakorlatainak és laborjainak felvétele hétfő 10h-ig csak az adott tankör hallgatói számára lehetséges (annak érdekében, hogy a tanulókörök egy csoportban tudjanak maradni). Hétfő 10h-tól ez a blokkolás felszabadul, kérem a tantárgyakat lemaradással felvevő hallgatók türelmét eddig az időpontig !

A végleges tantárgyfelvételi időszak a regisztrációs hét hétfő 16h-tól indul és vasárnap éjfélig tart (az első oktatási hét elején induló 1-2 gyakorlati és laborkurzus zárulhat péntek délelőtt a hallgatók beosztása és annak közzététele érdekében).

Dr. Tevesz Gábor

oktatási dh.