Schönherz Alumni találkozó 2013. március 23.

2013. március 13.

2012-ben ünnepelte a Schönherz Kollégiumi Önkormányzat fennállásának 50-dik évfordulóját, amelynek alkalmából 2012. februárjában megrendezésre került a Schönherz 50 Bál. Az eseményen szép számban képviseltették magukat egykori villanykari hallgatók, hajdani és jelenlegi oktatók, tanszéki munkatársak és egyetemi alkalmazottak.

A tavalyi Bál sikereit követően többekben felmerült az igény, hogy évente megrendezésre kerüljön egy hasonló esemény, ezért a Kollégiumi Önkormányzat képviselői és a Schönherz Alumni úgy döntöttek, hogy hagyományt alapítanak, és 2013. március 23-án megrendezik az 51. Schönherz Kollégiumi Találkozót. Szeretnénk, ha minden évben zene és egy pohár sör mellett találkozhatnának a régi évfolyamtársak, oktatók és hallgatók, valamint ismerősök, barátok.

Az eseményre a http://51.sch.bme.hu weboldalon keresztül lehet regisztrálni. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a Kollégium befogadóképessége 450 főben korlátozott, így sajnos csak azoknak a vendégeinknek tudunk belépést biztosítani, akik időben regisztrálnak.