Újabb elismerés a Hand-in-Scan részére

2013. augusztus 29.

A kar innovációs ötletpályázatának pilot projektjeként indult� Hand-in-Scan elnyerte a Nemzetgazdasági Minisztérium által újonnan alapított A hónap induló vállalkozása címet, melyet a Clariton Kft. vezetője vehetett át 2013. augusztus 29-én.

Gratulálunk!

A „Díj a sikeres vállalkozásokért” célja, hogy elismerje, ismertté tegye és ösztönözze azokat a Magyarországon működő gazdasági társaságokat, kis- és középvállalkozásokat és induló cégeket, amelyek hozzájárulnak hazánk versenyképességének fokozásához, és példáként szolgálnak sikeres vállalkozások megvalósításához. Összhangban a Kormány gazdaságélénkítő és innovációt támogató célkitűzéseivel, a Díj keretében olyan vállalkozások és beruházások részesülnek elismerésben, amelyek jelentős mértékben elősegítik Magyarország gazdasági előrejutását, a magyar export növekedését, továbbá a foglalkoztatottak számának bővítésére törekednek, innovációs tevékenységet végeznek, kutatási eredményeket hasznosítanak és szigorú fizetési morállal bírnak.

A Díj Varga Mihály kezdeményezésére, a Nemzetgazdasági Minisztérium szervezésében 2013. augusztusától kezdődően három kategóriában, havonta kerül átadásra: „A hónap beruházója”, „A hónap kis- és középvállalkozása”, illetve „A hónap induló vállalkozása” címmel. Az augusztusi „A hónap beruházója” elismerést a Teva csoport képviseletében Dr. Szabó László vezérigazgató, „A hónap kis- és középvállalkozása” díjat a ChocoMe Kft. tulajdonosaként Mészáros Gábor, a Clariton Kft. által elnyert „A hónap induló vállalkozása” címet pedig Róna Péter ügyvezető vehette át.