Megnyitotta tavaszi félévre kiírt projektjeit a Demola Budapest

2014. február 2.

Ha szeretnél valós problémákon dolgozni egy kreatív vegyes hallgatói csapatban, akkor jelentkezz és próbáld ki magad! (http://budapest.demola.net/)

Bármely szak hallgatójaként jelentkezhetsz és a projektben asztalra letett munkádat akár kreditre is fordíthatod amennyiben a projektben végzett munkád kötődik a tanulmányaidhoz. Sikeres projekt esetén pedig a csapat direkt jutalmazásban is részesül.

Projektjeink közül ezen a linken választhatsz: (http://budapest.demola.net/project/list/all). Ha valamelyik kiírás megtetszik, regisztráció után egyből jelentkezhetsz is. Folyamatosan kerülhetnek még fel továbbiak, ezért érdemes gyakran nézegetni.

Mi nem képzések, hanem diszciplínák alapján keresünk Benneteket. Sem a partnerek, sem pedig mi nem fogunk azzal foglalkozni, melyik szakra jársz. Itt tényleg csak az számít, mire vagy képes!   

Feb. 4-én délután 17:00 Meetup-ot tartunk a V1 épület C szárnyában (Demola labor - Egry József utca 18.), ahol minden projektet bemutatunk, majd pár pohár bor mellett kötetlen beszélhetünk róla. Akkor is gyere, ha még nem vagy biztos a dolgodban! (Ha tervezed hogy jössz, regisztrálj itt: (http://hik.bme.hu/meetup )

A Demola egy európai hálózat, eddig 8 országban működik sikerrel. Ez a videó segíthet megérteni a mögötte rejlő filozófiát:

http://www.youtube.com/watch?v=epi8ARPsYoA

Ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal, de kedden úgyis minden kérdésedre válaszolunk.

http://budapest.demola.net/contact-us