Gratulálunk!

2020. november 2.

Dr. Buttyán Levente, a CrySyS Labor vezetője kapta idén az ITBN négy Biztonsági Díjából az Év Útmutató Szakembere Díjat.
Az ITBN konferencia a hazai IT biztonsági közösség rendszeres találkozóhelye. Idén on-line formában került megrendezésre, ám ez a színvonalon egyáltalán nem változtatott. Két napon keresztül két csatornán keresztül mentek folyamatosan a szakmai előadások és beszélgetések.

A konferencia utolsó napjának estéjén adják át hagyományosan az ITBN Biztonsági Díjakat. Idén négy díjat adtak át, s ezek közül az Év Útmutató Szakmebere 2020 díjat, Dr. Buttyán Levente, a CrySyS Labor
vezetője kapta. A méltatásban sok éves oktatói munkáját és az IT biztonsági szakmai közösségre gyakorolt inspiráló hatását emelték ki. A díj átvétele után, Levente kollégáinak, doktoranduszainak, és a labor
támogatóinak mondott köszönetet.

Kapcsolódó siker, hogy ugyanekkor az Avatao Kft. kapta az Év Innovatív Vállalkozása 2020 díjat, amit Dr. Pék Gábor vett át, aki CrySyS öregdiákként a labornak mondott köszönetet az Avatao elindításáért.

https://online.itbn.hu/