Gratulálunk!

2022. november 29.

BME-Pannon-HTE NetSkills Challenge
BME, Budapest, 2022. november 29.

A BME, a Pannon Egyetem és a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület közös szervezésében 9. alkalommal meghirdetett BME-Pannon-HTE NetSkills Challenge országos hálózati informatikai tanulmányi verseny döntőjének idén a BME adott otthont 2022. november 25-én.

Az előző évekhez hasonlóan a verseny egyéni, 2 fordulós, magyar nyelvű, és nyitott volt minden magyarországi felsőoktatási intézményben tanulmányait folytató hallgató számára. Az idei versenyre 70 nevezés érkezett 6 felsőoktatási intézményből, így a versenyzők a BME-ről, a Debreceni Egyetemről, a Neumann János Egyetemről, az Óbudai Egyetemről, a Pannon Egyetemről és a Széchenyi István Egyetemről érkeztek. Az online, Interneten keresztül lebonyolított előválogatót követően a 6 legjobb versenyző a döntőben mérhette össze tudását, amelyre a BME VIK Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék Cisco laborjában került sor.


A verseny döntősei között a támogatók által felajánlott értékes tárgynyeremények és különdíjak kerültek kiosztásra! A verseny végeredménye:

1. hely: Orosz Bence (BME)
2. hely: Koncsik Zsolt (BME)
3. hely: Kovács József (Óbudai Egyetem)

Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak!

A verseny támogatói: Cisco Systems Magyarország Kft., GetCon Hungary Zrt., Gloster Infokommunikációs Nyrt., HTTP Alapítvány, PONTIS Alapítvány

További információk és fotók: https://bphns.hit.bme.hu

https://bphns.hit.bme.hu/fenykepek/