Hackerversenyt hirdet a Crysys Lab

2013. október 9.

2013. október 14�- 28 között ismét megrendezésre kerül az immár hagyományos CrySyS Security Challenge hacker verseny, melyet műegyetemistáknak szervez a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások tanszéken működő CrySyS Adat- és Rendszerbiztonság Laboratórium (www.crysys.hu). Ebben az évben a feladatokat a CrySyS tudományos diákkörének a CrySyS Student Core-nak tagjai készítették, közülük sokan korábbi Sec Challenge-eken és más hacker versenyeken maguk is eredméyesen szerepeltek.

A verseny szábalyai és további információk elérhetők a verseny
weboldalán: https://sec2013.crysys.hu/

Ezen az oldalon lehet regisztrálni a versenyre (a regisztráció már él), illetve ide kerülnek fel folyamatosan a verseny témájával és a feladatok megoldásához szükséges know-how-val kapcsolatos blog bejegyzések (már vannak fent anyagok). Ez a blog azok számára is hasznos akik nem versenyeznek, de érdeklődne az IT biztonság iránt.

Bátorítunk minden érdeklődőt a versenyen való részvételre, beleértve a kezdőket is, hiszen a blog bejegyzések tanulmányozásával ők is fel tudnak készülni és eredményesen tudnak versenyezni.

A legjobbak meghívást kapnak a CrySyS Student Core-ba, és ezzel tagjai lehetnek egy lelkes csapatnak, mely nemzetközi szinten is eredményes
http://www.crysys.hu/crysyslab-student-core.html.