INNOversitas 2014

2014. április 29.

Egyetemistaként/főiskolásként már van egy  jó startup ötleted? Tedd próbára az INNOversitason!
2011 óta immár negyedik alkalommal, idén is lesz INNOversitas! Az eseményt a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszéke és a BME Management Szakkollégium rendezi meg, a CoLabs, az Entrepreneurship Foundation Hungary és az EIT ICT Labs Magyar Nemzeti Társult Csomópont támogatásával.
Az INNOversitas egy olyan projektverseny, ahol egyetemi és főiskolai hallgatók indulhatnak a legjobb startup ötleteikkel. A verseny célja, hogy a vállalkozások iránt érdeklődő fiatalok ötleteiket kipróbálhassák egy olyan megmérettetés során is, ahol a technológiai és az üzleti szempontok egyforma hangsúlyt kapnak.
Akiket várunk2-5 fős csapatok, akik motiváltak és eltökéltek arra, hogy az ötleteikből valódi vállalkozást hozzanak létre
Amit ajánlunk:szakmai segítség tapasztalt mentorok személyében, az EIT ICT Labs Magyar Nemzeti Társult Csomópont meghívja az INNOversitas nyertesét a 2014 őszi "Brass Tacks" intenzív startup tréningjére, illetve co-working iroda használata a CoLabs támogató partnerünktől és további értékes díjak!

Regisztráció

Határidő: 2014. május 2.